keskiviikko 20. elokuuta 2014

Muuttolaatikoita





Onpahan mukava uppotua sohvalle, kun sade oikein kunnolla piiskaa ikkunoita. Eipä ole töihinkään polkaistu enää pyörällä, sen verran reippaasti on sadetta taivaalta saatu.

Viime päivät ovatkin menneet pojan apuna muuttotouhuissa. Ihana pikkuinen asunto, joka on remontoitu kauniiksi. Juuri sellainen, jollaisesta olen itse aina haaveillut, leveät ikkunalaudat ja korkeat, valoisat huoneet.

Ja omat sormet syyhyäisivät sisustamaan, mutta toisaalta on kiva katsoa minkälaisen lopputuloksen poika itse saa aikaiseksi. Yllättävää kyllä, en olisi ikinä uskonut, miten paljon sisustusasiat kiinnostavatkaan;)
Talo sijaitsee lähellä merta ja on kivenheiton päässä Kauppatorilta...luksusta, sanon minä. Kaikki ihanat keskustan kahvilat ja ravintolat kävelymatkan päässä. Vaikka täällä kehäkolmosen pohjoispuolella asumisessa on omat etunsa, olisi keskustassa asumisessa oma viehätyksensä. Katsotaan sitten joskus, ainakin voi haaveilla.

Ja nyt ylös sohvalta...suunniteltu reipas kävelylenkki metsässä meni pieleen kaatosateen ja ukkosen vuoksi, joten jumppa kotona alkakoon.

Vähemmän sateisia loppukesän päiviä, ja paistakoon aurinkokin vielä:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti