lauantai 9. elokuuta 2014

Pakkailuja

No huh, nämä pari viikkoa ovat menneet melkoisessa tunteiden sekamelskassa. Kuopus lähti tällä viikolla USA:an vaihtoon ja niin iloinen ja odotettu tapahtuma, kuin se onkin, ei voi välttyä pieneltä haikeuden tunteelta. Viimeinen viikko onkin mennyt reissuun tarvittavien viimeisten tuliaisten ym. hankkimiseen. Lisäksi lähti parempi kamera matkalaisen mukaan, joten on pärjättävä ainakin hetki kännykällä. Miten muuten vanhemmat ennen selvisivät vaihtarivuoden ajasta, kun ei ollut whatsappia tai facebookia? Niiden avulla kuitenkin jonkinlainen yhteys säilyy pitkänkin poissaolon ajan.






Kun nuorimmainen lähti lähes vuodeksi pois, niin esikoinen vielä lisää meidän vanhusten ravistelua hankkimalla oman asunnon. Kohta me kaksi "vanhaa varista" ihmetellään, minne kaikki katosivat;)
Palkitsevaa kuitenkin aina on nähdä, kun lapset ovat kasvaneet ja pärjäävät omillaan. Parin viikon sisällä olisi siis tiedossa muuttohommia.

Muutaman viikon ehdin olla tässä välillä töissä ja nyt olisi jälleen pienen loman paikka. Nautitaan vielä näistä elokuun länpimistä päivistä ja illoista, varsinkin kynttilöiden valossa. Tänä iltana sytytänkin kesän ensimmäiset kynttilät ja kääriydyn tarvittaessa terassilla peiton alle, jos ei muuten tarkene.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti