sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kesän loppua

Hei vaan, jännittävä viikonloppu Suomi-Ruotsi maaottelun ja kori-, sekä lentopallon mm-kisojen merkeissä. Hyvä Suomi!:) Itse seuraan kisoja melko tiiviisti, jos en kaikkea paikan päällä, niin ainakin tv:stä.

Viime päivät eivät ole olleet ulkoilun kannalta ihanteellisia, aina kun ulos on päässyt sateen tauottua, on hetken päästä tullut vettä taas kaatamalla. Ei kiva, mutta flunssaisena on saanut hyvällä omalla tunnolla käpertyä sohvalle teekupin kanssa. Ja onhan koiran kanssa kuitenkin tuonne ulos mentävä, oli oma vointi ja ilma millainen tahansa. Yleensä kotiin tulee kuitenkin piristyneenä, vaikka lähteminen ei olisi aluksi huvittanutkaan. 

Kotikin tuntuu niin hiljaiselta, kun kaksi lapsista on pois, eikä koirakaan oikein käy juttuseurasta. Kaipaan eniten lasten keskinäisiä keskusteluita, tai väittelyitä, joiksi ne toisinaan muuttuivat.
Kokemuksesta tiedän, että kestää jonkun aikaa, ennen kuin tilanteeseen tottuu.






Aikas hauskaa muuten, viikon sisään ollaan oltu kahdesti olympiastadionilla, aivan erilaisissa tapahtumissa. Viikko sitten Cheekin jättimäisessä konsertissa, jonne alunperin olin hankkinut liput tytölle. Kun tuo nyt kuitenkin on maapallon toisella puolella, piti liput käyttää itse. Hauskaa oli, vaikka sade kastelikin konsertin loppupuolella pahemman kerran...ja siitä tää nuhakin taisi saada alkunsa:/
Tänään kannustettiin suomalaisia hurjiin tuloksiin Suomi-Ruotsi maaottelussa. Olen ikäni asunut pääkaupunkiseudulla, mutta tunnustan olleeni paikan päällä ensimmäistä kertaa.

Heippa seuraavaan kertaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti